Homer lemond az alkoholról? Értékeléssel válaszolunk

2015.03.27 20:54

Mi történik akkor, ha a híres Duffmannek visszavonulót fújnak és a helyére új ember kerestetik? Hát természetesen, kedvenc családapánk, Homer is vágyik erre a posztra. Azonban, hogy ez az alaptörténet mihez is elég, arról a mostani értékelésünkben fogunk nyilatkozni.

Rövid, azonban poénos kapané gaggel kezdődik az epizód. Ezután, a felvezetést egy bicikli versennyel indítják, amely valljuk be, bár remek poénokat tartalmazott, kissé vontatott, néhol már unalmas volt. Azonban miután Duffmant csípőprotézis miatt műtik meg, az események felgyorsulnak és az epizód itt kezd igazán élvezetessé válni. Az epizódot, természetesen a sörnek köszönhetően, végig kísérik a kereskedelmi paródiák, amelyek a sörgyártásnak mutatnak görbe tükröt. Az epizód néhol kissé túl morbid, ebbe a kategóriába sorolható, amikor Maude halálával viccelődtek kicsit a készítők.

  • Marge: Hagyjátok abba a lövöldözést.
  • Homer: Nyugi, Marge. Még senki sem halt bele a póló ágyúba.

Az epizód vége felé haladva Homer rájön, hogy az alkohol tönkretette eddigi életét, és úgy dönt, hogy ezt mással is tudatja. A végkifejelt számomra csalódás volt, mivel Homer végül nem mond nemet a sörnek, és mindez csak azért van, hogy a készítők még egy viccet elsüssenek az epizód befejezéséhez.

 

comments powered by Disqus