3 húsvéti epizód, amit mindenképpen meg kell nézned

2015.04.04 10:06

Újra itt a húsvét és mi sem haladhatunk el szó nélkül a híres ünnep mellett. Újra összeírtuk nektek a húsvéti epizódok listáját, ami, bár nem túlságosan hosszú, annál érdekesebb epizódokat tartogat számunkra.

A húsvét nem annyira kapós téma Simpsonéknál, mint más ünnepek, ezt az is bizonyítja, hogy a legutolsó ilyen epizód két éve debütált, a 24. évad 16. részeként. A történet szerint Bartot azzal gyanúsítják, hogy egy nagyon csúnya tréfát űzött az iskolával húsvét alkalmából, egyedül Lisa hisz testvére ártatlanságában.
Eközben Mr. Burns szuperhősként próbál igazságot tenni Springfieldben.

S24E16 - Dark Knight Court

Ezelőtt a 17. évadban került elő ez az ünnep, pontosabban a 7. epizódban. A húsvéti tojáskeresésen Homer összeverekszik a húsvéti nyuszival, kínos helyzetbe hozva ezzel feleségét. Marge ezek után csatlakozik egy női társasághoz, akikkel később betörnek Mr. Burnshöz, hogy megszerezzék értékes Fabergé tojásait. Ezalatt Lisa, hogy Rómában tölthesse a nyarat, olaszul kezd tanulni Milhousetól.

S17E07 - The Last of the Red Hat Mamas

A sor végét egy nem teljes egészében húsvéti rész zárja, mivel a lista utolsó epizódja bibliai történetek gyűjt össze. Amikor Homer pénz helyett egy húsvéti csokoládé nyulat ad az egyháznak ajándékba, Lovejoy tiszteletes okítás képen elhúzza prédikációját. Azonban a hosszú beszédnek köszönhetően Simpsonék elalszanak, és bibliai történetekbe álmodják bele magukat.

S10E18 - Simpsons Bible Stories

Ezzel a rövid epizódajánlóval szeretnénk minden kedves látogatónak békés, boldog húsvéti ünnepeket kívánni! Kommentben pedig várjuk, hogy melyik epizód a kedvencetek a válogatásból!

 

comments powered by Disqus