Repül a rendőr, Homer pedig sörember lesz

2015.03.07 11:37

Nemsokára itt a következő rész, mi pedig, hogy enyhítsük a várakozás fájdalmait, összeszedtük a márciusban érkező epizódok nagy részét. Természetesen a hónap első része, az előző héten leadott "The Princess Guide" című epizód volt, amelyben Homerra bízták a nigéria király lányát. Nem sokára értékelést is kaptok az epizódról, de szerencsére itt még nincs vége a márciúsi részek sorának.

A hónap második része a "Sky Police" címet kapta, leadása most vasárnap esedékes, március 8.-án. A történet szerint véletlénül Wiggum serifhez érkezik egy jat pack,azonban ahelyett, hogy visszaküldené a téves címre érkezett csomagot, felhasználja a bűnözés elleni küzdelmeiben. Amikor Wiggum ügyetlenségének köszönhetően lezuhan a jat pack a templomra, Marge gyűjtést szervez, hogy segítsen a templom újraépítésében.

Ezután március 15.-én tér vissza újra A Simpson család, a 17. epizóddal, amely a "Waiting for Duffman" címet kapta. Ha a történetből indulunk ki, egy újabb remek részre számíthatunk. Amikor Duffman csípőprotézis műtéte után visszavonulót fúj, a sörgyártó cég egy valóság showt rendezz, hogy megtalálja az új, cégüket reklámozó embert. A versenyt Homer nyeri, azonban kiderül, hogy a munka végzése közben józannak kell maradnia. Ekkor Homer rájön, hogy a sör és egyéb alkohol nem, olyan fontos az életben, mint gondolta.

A hónapnak itt még koránt sincs vége, hiszen még nagy valószínűséggel, ezeken kívül egy, sőt, akár kettő epizód is debütálhat márciusban. Egyelőre azonban ennyi, várjuk véleményeteket kommentben. 

 

comments powered by Disqus