Vége a DVD-k korszakának, befejezi a csatorna az évadok kiadását

2015.04.13 19:13

Még a múlt héten nyilatkozta Al Jean, hogy A Simpson családnak nem jelenik meg ezután újabb évada DVD-n, mostanra pedig a FOX is megerősítette, befejezik az újabb évadok kiadását ezen az elhaló platformon.

A 17. évad az utolsó, amely ki lett adva.

Az indokot nem a sorozatnál kell keresnünk, hanem abban, hogy a technológia fejlődik. Azzal, hogy Amerikában az összes epizód elérhetővé tette az FXX csatorna, kijelenthetjük, hogy egy új korszakba léptünk. Ha valaki pedig internet kapcsolat nélkül nézné, letöltheti különböző szolgáltatoktól, pár dollárért cserében.

Al Jean azt is elmondta, a hiba nem a rajongókban vagy az eladásban van, csupán DVD műfaj érkezett el a kihalás időszakába. Magyarországot ez nem érinti, hiszen nálunk összesen 9 évadot adtak ki, és ennél nem is terveznek többet a piacra dobni.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Blue-Ray-ekre milyen sors vár. Mindenesetre a rajongók csak örülhetnek, hiszen sokkal kedvezőbb ajánlat az, hogy bármikor megnézhetik ingyenesen A Simpson család weboldalán kedvenc epizódjaikat. Nektek mi a véleményetek? Tényleg vége a DVD-k korszakának?

 

comments powered by Disqus