Ne ijedjünk meg, Homer és Marge együtt marad

2015.06.14 10:01

A héten az egész internetet végig futotta a hír: Homer és Marge szeptemberben elválnak, Homer betegsége és elkacsingatása miatt. Bár az információ alapja valós, ne ijedjünk meg, mivel a legtöbb oldalon nem tettek hozzá az értésüléshez egy igen fontos dolgot: kedvenceink kapcsolata csak egy epizód erejéig inog meg.

        A készítők egy képpel is jelezték, hogy nincs ok az agodalomra

A hír alapja valós, Al Jean, sorozatunk producere árulta el, hogy a következő évadban bizony elválik az 1989 óta együtt levő pár. Az elvállás oka egyszerű, Homer narkolepszia nevű betegsége gyengíti meg a kapcsolatot, ami egy napközben jelentkező alvásra késztető betegség. Azonban miután törvényesen is vége lesz házasságuknak, Homer a közeli gyógyszertáros nőre is szemet vett. 

Szóval, ha csak ezeket az információkat tudjuk meg, mindenki számára az lehet az egyértelmű, hogy vége az álompárnak, azonban Al Jean azt is hozzá tette, hogy az epizód végén kedvenceink újra egymásra találnak.

      Homer és Marge fiatalon

Röviden csak annyit fűznék hozzá, hogy nem szabad rögtön mindent elhinni, utána kell járni az információknak. Most pedig csak örüljünk, hogy Homer és Marge a rövid hullám völgy után újra egymásra fog találni. Ti, mit gondoltok?

 

comments powered by Disqus