Megvolt az évadkezdés, nem Ropi, a bohóc halt meg

2014.10.04 11:03

Magyar idő szerint hétfő hajnalban indult útjára a 26.évad, a "Clown in the Dumps" című epizóddal. Azonban aznap nem csak az  évadkezdésben, hanem a Family Guy-al készített közös epizódban is láthattuk a Simpson családot.

              Érdekes kanapé gaggel indult az epizód. 

Vegyes érzelmek keringenek bennem, a kezdő és a közös epizód kapcsán is. Többet vártam volna, mind két epizód felől, de ne rohanjunk ennyire bele a történetbe, kezdjük a 26.évad legelső rész értékelésével.

A történet röviden annyi, hogy most először Ropi, a bohóc tényleg visszavonul, miután megsértődött a kábelcsatornára. A valódi ok azonban apja, Hyman Krustofsky halála volt.  Mindeközben Lisa újra segíteni próbál Homernak. 

A történet szerintem néhol kissé lapos volt, az írók féltek nagyot lépni. Ezért inkább, még egy kicsinek sem nevezhető lépést tettek. Igaz meghalt valaki, de egyáltalán nem egy főszereplő. Sőt őszintén még egy mellékszereplőnek sem  nevezhetjük Hyman Krustofskyt. Az előzetesben és szinte mindenhol ezt nagy dolognak akarták beállítani, de nem  az. Sajnos annyival egyen értelmű ez az egész, hogy a nagyobb nézőszámért, most csupán egy jó előzetest dobtak be. Ez pedig egy igazán nagy sorozathoz, mint a Simpson család nem illik. Összefoglalva inkább rossznak nevezném a kezdést, mint jónak. Remélem a többi epizódnál könnyebben dicsérem meg magát a részt, mint az előzetest. Hamarosan érkezik a közös epizód értékelése is, addig is, kérdezném: Ti mit szólt a kezdőepizódhoz? 

 

comments powered by Disqus