Isten veled Leonard Nimoy, Al Jean így emlékszik meg

2015.02.28 08:48

Tegnap a híres amerikai színész és rendező, Leonard Nimoy, hosszú betegség után hunyt el. Számos sikere ellenére, a legtöbben csupán a "Star Treck" című filmekből ismerik, igazából itt szerezte meg világ hírnevét. Ezután még számos filmben játszott főszerepet, A Simpson családban kétszer is felbukkant, mint vendégszereplő.

Elsőként 1993-ban találkozhatunk vele, a "Marge vs. the Monorail" című epizódban, melyben ő volt a díszvendég.  Rejtélyes karaktert kapott, mikor 1997-ben újra visszatért a sorozatba egy epizód erejéig, amely a "The Springfield Files" címet kapta. Al Jean, A Simpson család írója és producere, felvette a kapcsolatot az amerikai Vulture honlappal, ahol a megemlékezését adta az olvasóknak.

"Mikor készítettük a "Marge vs. the Monorail" című epizódot, díszvendégként George Takeit vártuk volna, hogy szerepeljen az epizódban, mivel már a második évadban is egyszer felbukkant, amely szerintünk zseniális volt. Emellett Leonard Nimoyval is felvettük a kapcsolatot, azonban nem számítottunk rá, hogy elvállalja a szerepet. Meglepetésünkre pont a dolgoknak az ellenkezője történt: Gearge Takei nemet, viszont Leonard Nimoy igent mondott felkérésünkre"- meséli Al Jean a történetet, hogyan lett a díszvendég Leonard.

"Leonard Nimoy egy nagyszerű színész volt, most pedig nagy veszteség mindenki számára"-emeli ki megemlékezése végén a producer.

Forrás: Vulture és 20th Century Fox

 

comments powered by Disqus