Homer 220 órán át próbálja az Amerikaiakat megnevettetni

2014.08.13 19:02

Amerikában már számolják vissza a napokat, nem több, mint 9 nap van hátra az elvetemült Simpson család maratonig. Ezzel újra a történelem könyvbe jut a sárga család, hiszen 12 napon át, az FXX csatornán csak ez a sorozat lesz majd látható.

        Ezzel a képpel harangozák be jelenlenleg a Facebookon.

Az összes rajongó elvárása teljesül, az első epizód kezdetétől lesznek a részek leadva, egészen a huszonötödik évad befejezéséig. A megállás sincs beütemezve, aki a 12 nap alatt akár egy fél órára is lepihen, az egy részről már biztosan lemarad. Pontosan 552 epizódról van szó, ami egy kis átlaggal átszámolva 220 óra Simpson család. Ha esetleg egy Amerikai rajongónak nincs, ilyen csatornája gyorsan csomagot vált vagy az okos telefonján nézi meg a részeket, egy direkt erre a célra készült alkalmazásba.

Az eddigi értesülések szerint a csatorna a 26. évadot is leadja majd, természetesen egy kisebb lemaradással, mint a FOX tévé csatorna. A Simpson család kábeles sugárzásnak a jogait, egyébként közel 750 millió dollárért kaparintotta meg a maratont is leadó FXX csatorna.
Te mit gondolsz erről? Ha nálunk is felvetnék, hogy lenne ilyen maraton te, hogyan viszonyulnál az ötlethez?

 

comments powered by Disqus