Hírek a fánk mellé: A készítők nem riadnának el a 30. évadtól sem

2015.09.06 11:36

Elkezdődött az iskola, ezzel együtt a kihívások is. Mindezek ellenére nagyérdemű hírek még mindig nincsenek a sorozatról. Ezért most összeszedtük nektek az apró hírmorzsákat, amikből elég sokat megtudhatok a 27. évadról, valamint A Simpson család körül zajló életről is. 

          Több epizódcímet is megtudtunk, a 27. évad munkálatai már nagyban folynak.

  • Bár eddig 2017-ig van csak berendelve a sorozat, a színészek legújabb szerződése négy évre követel maradást, szóval, ha a csatorna is úgy akarja meg lesz a bűvös harmincadik évad.
  • Megérkeztek A Simpson család x Hello Kitty közös projekt első áldozatai, már rendelhetőek 60 dollártól a pólók, amiknek egyik felén Homer másikon pedig Hello Kitty helyezkedik el.  
  • Idén, meglepő módon két halloweenes rész is érkezik. Azonban, míg az egyik a szokásos horror-paródiát hozza el nekünk, addig a másik kanonikus epizód lesz, vagyis beilleszkedik a sorozat átlagos történéseibe.   
  • A Simpson család egyik írója, Donick Cary egy norvég szitkom munkálataiba kezdet Side Om Side címmel.
  • Elég sok epizód címet tudunk már a 27. évadból, ami eddig kivehető, hogy 2 rész is érkezhet, amelyben Lisa kapja a főszerepet.
  • Al Jean elárulta, hogy februárban Valentin napi epizód is érkezik, és sikerült egy nagyon humoros címet is találni hozzá: "Love Is in the N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4"

Egyszóval, azért nem áll meg az élet nyáron sem. A készítők pedig már minden erővel rajta vannak, hogy szeptember 27.-én ott folytatódjon a sorozatot, ahol abba hagyták. Ti még bírjátok A Simpson család nélkül?

 

comments powered by Disqus