Főszerepben Ropi, a bohóc

2015.04.02 16:10

Tavaly szeptemberben még mindenki arra számított, hogy Ropi, Springfield bohóca fog örök nyugovóra térni az évad kezdőepizódjában. Szerencsére ez nem történt meg, így ennek örömére is, legújabb epizódválogatásunkban most Ropié a főszerep. Remek epizódokat gyűjtöttünk össze nektek, amiket semmiképpen sem érdemes kihagyni, itt az idő az újranézésüknek.

Válogatásunk a 3. évad 6. epizójával kezdődik, amelyben Ropi Simpsonéknál vacsorázik. Az este folyám kiderül, hogy Ropinak nagyon hiányzik édesapja, aki megtagadta Ropit, mert az a bohóchivatást választotta a családi hagyomány követése helyett. Ropi annyira szomrú lesz a fájó emlék miatt, hogy Bart és Lisa elhatározzák újra összehozzák a Krustowsky családot.

S24E16 - Dark Knight Court

A 4. évad 1. részében elkezdődik a nyári szünet a diákok számára. Bart legfőbb vágya, hogy elmehessen a Ropi Táborba, de ehhez legalább közepesre kell végeznie minden tantárgyból. Bár ez nem sikerül neki, mégis elengedik Lisával a táborba. A táborról azonban kiderül, Ropi csak a nevét adta az egészhez, és a tábort egy zsarnok, valamint Jimbo, Dolph és Kearney tartja irányítás alatt. Eközben Homer és Marge élvezik a gyerekek nélküli életet.

S24E16 - Dark Knight Court

Az 5. évad 12. részében Bart az iskolai tanulmányi kirándulásról, átszökik a szomszédos csatorna studiójába, ahol Ropi alkalmazásába kerül. Mikor egy véletlen folytán Bart a képernyőre kerül véletlen lerombolja a díszletet és csak annyit tud mondani, hogy "Nem én voltam". Ezzel a mondatával Bart egycsapásra híres lesz.

S24E16 - Dark Knight Court

Aki még ezután is Ropi hiányában szenvedne, nem kell megijednie mert a sornak még nincs vége. A 7. évad 15. epizójában Bartnak köszönhetően Ropi szembekerül az adóhivatallal, és mindenét elveszti. Végső elkeseredésében eljátssza halálát, és új életet kezd.

S24E16 - Dark Knight Court

A sort a 14. évad 14. epizódjában kiderül, hogy az új légifolyosó közvetlenül a Simpson család háza felett üzemel, így a házuk értéktelenné válik. A család meggyőzi Ropi bohócot, hogy induljon képviselőként, és szólaljon fel a kongresszusban az ügyük miatt.

S24E16 - Dark Knight Court