Előrendelhető a 17.évad Amerikában DVD-n, a legjobb részek kigyűjtve nektek

2014.10.28 18:39

Miközben nálunk, sajnos bukott szériának könyvelte el a Simpson családot az Intercom, ezért teljesen lemondott a 10. évad kiadásáról, addig Amerikában a napokban vált előrendelhetővé a 17.évad DVD-n és Blue Ray-en.

Igen csalogató ajánlattal akarnak rávenni az előrendelésre, mivel a megjelenéséig,december 2-ig fél áron kaphatjuk meg a teljes 17. évadot. Az évadból én három epizódot emelnék ki, amelyek mind a kritikusoknak, mind pedig a nézőknek megragadt a szívükben, ezért, ha egy kicsit nosztalgiázni akartok, ezeket a részeket érdemes megnézni. 

                                                                                       A borítón most Balfék Bob kapott helyet.

Kiss Kiss, Bang Bangalore című epizód a 17.évad 17.része, amelyben az erőművet Indiába költöztetik ki. Homer lesz az egytelen dolgozó akit Mr. Burns megtart az egykori alkalmazottak közül, így neki is ki kell költöznie. Eközben Petty és Selma elrabolják kedvenc sorozatuk főszereplőjét.

 

Személyes kedvencem a 13.rész (The Seemingly Never-Ending Story), ahol Homer és családja turázni indul egy barlangba, a gond azonban, hogy Homer a barlang egyik résébe beszorul. Marge és Bart, segítséget hívnak, Lisa pedig ott marad apukájával és egy történetet mesél el neki. Az epizód egyébként egy Emmy-díjjal is eldicsekedhet.

Ezek mellett még a 21.epizód kiemelkedő, amely a The Monkey Suit címet kapta. Ned és Lovejoy tiszteletes kérésére a Spriengfieldi Átlalánosban az evolúció mellett a teremtés elméletet is tanítsák. Lisa tiltakozik ez ellen, mivel szerinte nem fér össze ez a két tantárgy egyidejű tanítása.

 

comments powered by Disqus