Bohóc a pácban, de inkább a halálban. Minden amit tudni lehet a kezdőepizódról.

2014.08.05 12:09

Kevesebb, mint két hónap és itt a várva várt kezdőepizód. Ennek köszönhetően már a nagy homályból is kezdünk kijutni és egyre többet tudhatunk meg az 553. epizódról, vagyis a 26.évad kezdőrészéről. Az egyik főszereplő távozik, ezért eláruljuk ki az eddigi legesélyesebb a halálra.

Figyelem! Az alábbi szöveg spoilert tartalmaz, vagyis, olyan információkat, amelynek idő előtti közlése elronthatja, tönkreteheti a befogadás élményét.

Több, mint két hete már közzétettek egy előzetest, amelyben egy kép fogad minket, a lehetséges szereplőkről, akik közül az egyik már nem éli meg az epizód végét. A tizennégy esélyes között a teljes Simpson családot is megtaláljuk Maggie kivételével.

Ropi a sok év tévés munkája után, úgy dönt, hogy befejezi azt. Levonul a tévé képernyőjéről, most először véglegesen. A cím is ebből a főszálból jött létre, a Clown in the Dumps magyarra fordítva annyit jelent, hogy Bohóc a gubancban. Most már gondolom mindenkinek az az egyértelmű, hogy Ropi lesz az eltávozó. Igazából az írók is így gondolhatták, mivel eddigi információk szerint ez így is fog történni. 

Ropi már a sorozta kezdetétől jelen van, mint egy humoros show vezetője, műsorra közben különböző jeleneteket vágnak be, mint például a Frinci és Franci Showt. Ezért is egy, olyan alaktól búcsúzhatunk el, aki mára a Simpson család legfontosabb karakterei egyikévé vált. Ti mit gondoltok? Ha Ropi lesz az eltávozó a sorozatból, ti mennyire fogjátok hiányolni? Kommentelni lejjebb tudtok.

 

comments powered by Disqus