6 híresség, aki elutasította A Simpson családot

2015.08.05 11:30

Az évek során rengeteg vendégszereplő tűnt fel A Simpson családban, csupán, hogy egy kicsit megzavarja a sárga család mindennapjait. Ez szám szerint több, mint 600 sztárt kóstál, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy sokuk nem csak egy epizódra nézett be, majdnem 1000 vendégszereplős jelentet számolhatunk össze. Ez pedig nem kevés, de azért azt sem szabad hinni, hogy a híres sorozat felkérésére mindenki igent mondott. Most érdekességkép pedig őket szedtük össze, akik nemmel válaszoltak a vendégszerep felkérésére.

Hobo lett volna, de nem ért rá.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatnom a kanadai humoristát és színészt, Jim Carreyt, akit a 12. évad záró epizódjához (”Simpsons Tall Tales”) kerestek fel.  A feladata az lett volna, hogy egy hajléktalant játsszon el, aki részegen anekdotázik a sárga családnak. Elsőre Jim nem utasította vissza a kérést, azonban később rájött, hogy neki erre nincsen ideje. Szerencsére közbe lépett Hank Azaria, aki viszont szívesen beugrott egy epizódra.

Bár meglehet, hogy a neve nem ugrik be mindenkinek elsőre, Shirley Temple is kapott volna szerepet a sorozatban, aki a 30-as évek legnagyobb hollywoodi gyereksztárja volt. Egy, olyan szerepet kellet volna eljátszania, ami pontosan tükrözte volna életét, mivel míg gyerekként az egyik legelismertebb színész volt, felnőtt korára teljesen elbukott. A színésznő a felkérésére a hírek szerint csak annyit válaszolt, hogy „Elmész te a picsába!”. Végül Tress MacNeille keltette életre a karaktert a 11. évad ”Last Tap Dance in Springfield” című epizódjában.

    Alec Baldwin és Kim Basinger vállalta a felkérést.

A Simpson családban nem csak egyéneket, párokat is hívtak, hogy vendégszerepeljenek egy-egy részben. Ilyen volt pédául Bruce Willis és Demi Moore is, akik szintén elutasították a meghívást, hogy eljátszanak egy párt, akik újonnan költöznek be a városba. Helyettük végül Alec Baldwin és Kim Basinger lépett be. Politikust is hívtak már Al Gore személyében, aki szintén nemet mondott a felkérésre.

     Nem lett Bart nagy testvére.

A Mission Impossible csillagának, Tom Cruisenak is szóltak, hogy ugorjon be egy epizódra, ahol nevezetesen Bart bátyja lehetett volna. A 4. évad "Brother from the Same Planet" című részében a csínytevő Bart, apja elhanyagolása miatt egy nagy testvér nevezetű programba lépett be, ahol barátként Tom Cruiset kapta volna eredetileg. Azonban ez nem így történt, mivel Tom nem adott választ, így Phil Hartman adta aztán hangját a szerephez.

Összességében tehát bármilyen népszerű is a sorozat, van, aki képes nemet mondani neki. Bár kérdéses, hogy, ha ma felkeresnénk az említett hírességek közül párat, még mindig ez lenne a válasz. Végezetül egy kérdést tennék fel nektek: Ki az a színész, humorista vagy egyéb foglalkoztatású sztár, akit szívesen látnátok a sorozatban?

Forrás: Whatculture

 

comments powered by Disqus