Hamarosan vége a 26. évadnak, megvan a finálé időpontja

2015.04.09 20:57

Egyre közelebb vagyunk a 26. évad zárásához, pontosan 4 epizód van még a fináléig. Bár most még várnunk kell kicsit, hiszen a következő epizód április 19.-én lesz leadva, valamint a fináléig is több, mint egy hónap van hátra. Azonban, addig is itt van néhány epizódcím, valamint az évadzárás dátuma.

       A 25. évad befejező epizódjának egy pillanata.

Gondolom már észrevettétek, hogy elég régóta üres járat van, az utolsó epizódot már több, mint három hete láthatták az amerikai nézők. Aggodalomra viszont nincs ok, a jövőhéttől kezdve minden vasárnap új rész látható Amerikában, a képernyőkön. Kezdve a "Peeping Mom" című epizóddal, amelyben Marge követni kezdi Bartot, mivel fia buldózer törésben vett részt. Ezt követi a "The Kids Are All Fight" címmel rendelkező rész, amelyben családi emlékek is helyet kapnak.

Ezután még két epizódot fogunk látni az évadzáróig, ami a "Mathlete's Feat" címet kapta. A fináléra, ha minden a tervek szerint fog menni, május 17.-én kerül majd sor. Nem várjuk az évad zárását, mivel az eddigiek alapján, egy nagyon szórakoztató és remekül kidolgozott évadon leszünk túl, de addig is kérdezzük tőletek, hogy mit vártok a finálétól.

 

comments powered by Disqus