Homer hologramként tűnik fel, a pókmalac is visszatér idén

2014.08.31 17:06

Avagy jöjjön egy cikk, az idei Comic-Con képergény fesztiválról. Valljuk be, kevesen számítottunk arra, hogy a több, mint egy hónapja lezajlott fesztiválon most először Homer nem egy bábuként, hanem hologramként köszönti az ottani rajongókat.

Mindenki meglepődött, mikor Homer nem bábuként lépett be.

Aki nem volt ott San Diegoban, hogy élőben kövesse az eseményeket annak sem kell bánkódnia, hiszen az interneten maga is megnézheti Homert, hogyan is köszöntötte a lakosokat, a megszokott módtól eltérve.

A Simpson család paneljében természetesen most is ott volt, kérdésekre felkészülve Matt Groening, Al Jean, Mike Anderson és nem utolsó sorban David Silverman is. A legnagyobb szerepet ebben a panelben talán a Futurama című sorozattal együtt elkészített epizód kapta, a Simpsorama.

                                A Futurama talán utolsó feltűnése a tévéképernyőn.

Ennek az epizódnak a leadási dátuma november 9.-re lett kitűzve. Ez a rész szintén a 26. évad részeként érkezik majd az amerikai FOX csatornára, ennek köszönhetően nem sokkal a leadás után, magyar szinkronnal is megtekinthető lesz. Természetesen nem hagyták ennyiben a rajongók érdeklődését, kaptunk egy előzetest is, amelyben a Futurama főcím dalát láthatjuk, spriengfildi lakókkal együttvéve.

Mind emellett mondták egy pár szót a már nagyon közeli, idei Tree House Of Horror epizódról. A nagyon közeli kifejezés alatt, az október 19.-ét értem, ami őszintén nem csúszik bele az amerikai halloween időszakba.

A rajongók legnagyobb örömére, az idei évadban újra feltűnik, a filmben látott pókmalac. Hogy mikor és mi okból, azt persze nem fedték fel egyelőre. Kijelenthetjük az idei Comic-Con sem maradhatott ki az eddig minden évben elhangzó kérdésből,  "Tervezitek, hogy A Simpson családnak végett vettek?”  címszavak alatt.

Matt Groening szerencsére a megszokott választ adta, így továbbra se kell aggódnunk, hogy eltűnik a képernyőről kedvenc sorozatunk, a Simpson család. Mit gondoltok? Milyen lesz a 26.évad az eddigi hírek alapján? Valljuk be, mind a Futramával készült közös epizódra, mind pedig a pókmalacra is már sokak, évek óta várnak.

 

comments powered by Disqus